facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 23. 4. 2017

Konference o podnikovém řízení BND

Investice do vzdělávání jako strategická nutnost pro další přežití

InekonNechte se zlákat jedinečností programu 12. ročníku konference o podnikovém řízení Business Navigation Days (BND), který se koná již 27. a 28. dubna 2017 v hotelu Zámek Valeč. Dlouhodobé rigidní strategie jsou již minulostí. Žijeme i podnikáme v době, která je stále rychlejší a ovlivněná neustálými změnami ve světě i doma. Investice do vzdělávání a hlad po inspiraci úspěšnými se v této souvislosti ukazuje jako nezbytná součást cesty nejen k prosperitě, ale dokonce i k samotnému přežití firmy.



Pouze s vlastním know-how si v současnosti nemůže dlouhodobě vystačit žádná firma – a nezáleží na tom, jak moc je úspěšná. Je závislá na prostředí, v němž působí, i na schopnosti dále se rozvíjet, učit se a vstřebávat nové myšlenky. Ty pak musí dokázat sdílet mezi zaměstnanci v podniku, ať už patří k těm, co zde pracují léta, nebo k nováčkům, protože právě ti jsou pro budoucí úspěch společnosti nezbytní. Rozhlédněte se kolem a ptejte se sami sebe:

  • Kolik z lidí, které dnes ve firmě vidíte, zde bude pracovat ještě za deset let?
  • Kolik z toho, co dnes umí vaše firma, přinese nějaký užitek i za deset let?
  • Kolik nových dovedností budou vaši zaměstnanci muset zvládnout už příští rok?

Jestliže si upřímně odpovíte, zjistíte, jak moc nabývá na významu úzká spolupráce mezi firmami, univerzitami vychovávajícími budoucí talenty a institucemi zaměřenými na vnitrofiremní vzdělávání. A proto jsme požádali ty nejzkušenější zástupce tohoto trojlístku, aby se s námi podělili o to, čemu sami věří a o co ve svých institucích usilují.

Na slovenské zkušenosti a možnosti jejich sdílení v České republice se zaměří úvodní přednáška rektora Ekonomické univerzity v Bratislavě Ferdinanda Daňa. Vzdělávání zaměstnanců se netradičním způsobem dotkne jednatel společnosti CAFIN Ladislav Profota. V horkém Křesle pro hosta konference budete moci vyzpovídat generálního ředitele LINET Group Zbyňka Frolíka. Mezi vystupující patří například i spoluzakladatel a senior managing partner M.L. Moran Václav Novák či předseda představenstva skupiny DEK Vít Kutnar. Každoroční událostí je i udělení ocenění Křišťálový glóbus za dlouhodobý přínos v business navigaci a Modrý glóbus za projekt roku v Business Navigation.

Podrobný program najdete zde.
Zaregistrovat na BND 2017 se můžete zde!

Konference Business Navigation Days začínají společným komunitním blokem, který shrnuje aktuální trendy v oblasti tvorby strategie pro prodejní i finanční plánování a analýzu firemní výkonnosti.

V duchu konference zaměřené na inovace budou pro Vás připraveny k vyzkoušení i elektromobily Tesla S a X, řada příležitostí k relaxaci a neformální společenský večer. Celá konference je již tradičně v duchu casual dress code. Záštitu nad konferencí převzaly Svaz průmyslu a dopravy ČR a Hospodářská komora ČR.

Inspirujte se lidmi, jako je Jiří Boček, dlouholetý ředitel Budějovického Budvaru, který vystoupil na BND 2015. Jeho přednášku jsme pro vás zachytili na videu. Podívejte se na předchozí ročníky konference.
 


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.