facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 4. 9. 2014

Konference IT pro finance: Co IT společnosti nabízí finančním manažerům?

Na propojování světa IT a financí se zaměří konference IT pro finance, která se uskuteční 14. října v pražském hotelu Olympik Tristar. Akce je určena především vedoucím pracovníkům z oblasti financí, kteří zde budou mít možnost seznámit se s IT řešeními pro finanční oddělení.



Finanční ředitelé mají podle průzkumů analytické společnosti Gartner stále větší podíl na rozhodování o technologických investicích a prioritách, zejména o analytických nástrojích, business intelligence a o cloudových řešeních. Konference IT pro finance si klade za cíl předat CFO, finančním manažerům, controllerům i vedoucím účetním inspiraci a zprostředkovat jim zkušenosti z úspěšných realizovaných projektů v rámci finančních oddělení. Formát akce nabídne různorodý mix aktivit: 

  • prakticky zaměřené prezentace jednotlivých firem v hlavním sále,
  • detailní a praktické workshopy zaměřené na práci s účastníky konference,
  • vystavovatelské stánky pro interakci mezi partnery a účastníky konference.

Zájemci o účast se mohou těšit na svěží, dynamickou konferenci, na které budou aktivní nejen vystupující, ale i účastníci. Svá řešení na konferenci představí například společnosti INEKON Systems, KCT Data, Expensa, dolphin consulting, ARC consulting, BI Experts a další, vždy se svým klientem.

 

První ročník konference IT pro finance se uskuteční 14. října 2014 v hotelu Olympik Tristar v Praze. Jejím pořadatelem je Česká asociace pro finanční řízení (CAFIN), která sdružuje jednotlivce i firmy se zájmem o finanční řízení podniků, a Controller Institut v roli odborného partner pro finanční a controllingové vzdělávání. Více informací o programu včetně přihlášky najdete na oficiálních stránkách akce ZDE.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.