facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 10. 11. 2017

Konference Datová centra pro business

Datová konference pro businessČtvrtý ročník odborné IT konference na téma Datová centra pro business proběhne již ve čtvrtek 23. listopadu 2017. Konference o návrhu, budování, správě a efektivním využívání datových center nabídne odpovědi na aktuální a často řešené otázky.



V rámci konference se bude diskutovat např. o tom, jaké jsou aktuální trendy v oblasti datových center a jak je využít pro vlastní prospěch? Podle jakých kritérií vybrat dodavatele služeb? Jak volit součásti infrastruktury při budování či rozšiřování vlastního datového centra? Jak efektivně spravovat datové centrum? Jak eliminovat možná rizika?

Čtvrtý ročník odborné IT konference na téma Datová centra pro business proběhne ve čtvrtek 23. listopadu 2017 v konferenčním centru Vavruška, v paláci Charitas, Karlovo náměstí 5, Praha 2 (u metra Karlovo náměstí) od 9:00 hod. dopoledne do cca 16 hod. odpoledne.

Podrobné informace najdete na webu http://konference.businessit.cz/events/datova-centra-2017/.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.