facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 20. 11. 2007

Konference Databázový svět 2007

bata747.jpgVe čtvrtek 29. listopadu 2007 proběhne na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně pátý ročník databázové konference Databázový svět 2007. Nosným tématem konference je „Data jsou důležitá, informace důležitější“. Konference je zaměřena na problematiku využití databázových technologií v praxi. Klade si za cíl seznámit účastníky s teoretickými i praktickými novinkami a zajímavostmi v celé široké škále možných využití s ohledem na důležitost správy dat a zpracování informací. V rámci konference budou slavnostně vyhlášeny výsledky již sedmého ročníku soutěže Databázový produkt roku 2007, která probíhá formou čtenářské ankety a hlasování odborné komise v říjnu a listopadu 2007. Registrace na konferenci je bezplatná a probíhá bud na webu dbsvet.cz nebo e-mailem.



 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.