facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 3. 6. 2009

Konference Data a Dokumenty 2009

Elektronická data dnes patří k nejcennějším komoditám, které soudobé firmy mají. Ovšem naše závislost na nich se může stát až nebezpečnou – pokud jim nevěnujeme odpovídající pozornost a péči. Aby k něčemu podobnému nedošlo, nabízí pomocnou ruku konference Data a Dokumenty 2009, která se uskuteční ve středu 24. června letošního roku.



Životní cyklus dokumentů, jejich ochrana, archivace a zálohování, normy a standardy, datová úložiště... To jsou jen některé z okruhů, které všechny organizace bez výjimky řeší dnes a denně. Ostatně, o narůstající důležitosti elektronické komunikace a dokumentů svědčí i projekt datových schránek, který se rozjíždí od 1. července letošního roku. Konference Data a Dokumenty 2009 se tak koná téměř v „předvečer“ této zlomové události.

 

„Problematika datových schránek rozhodně nebude na konferenci Data a Dokumenty 2009 opomenuta,“ objasňuje Tomáš Přibyl, odborný garant akce. „Právě naopak, bude jedním ze stěžejních témat. Co všechno z této novinky pro nás plyne? Jak to změní náš přístup k datům a dokumentům? Na co se máme připravit? Jak se změnila legislativa? Co pro nás datové schránky přináší pozitivního – a kde nám naopak mohou zkomplikovat život? Na tyto a mnohé další otázky hledejte odpověď právě na konferenci Data a Dokumenty 2009.“

 

Datové schránky budou jedním, nikoliv však jediným tématem konference. Kromě výše nastíněných okruhů se účastníci akce budou moci seznámit s případovými studiemi, moderními technologiemi či třeba obecnou legislativou týkající se dat a dokumentů. Zkrátka: seznámí se s problematikou v celé její šíři.

 

„Nedostatečně se postarat o elektronická data a dokumenty si dnes nemůže dovolit skutečně nikdo,“ uzavírá Michael Hurych, ředitel a jednatel pořádající společnosti 4U SUPPORT. „Naším cílem je obsáhnout problematiku v celé její šíři a v podobě zcela srozumitelné všem, na jejichž bedrech leží nemalá zodpovědnost týkající se právě elektronických dat v organizacích.“

 

Mediálními partnery konference jsou e-magazín Svět hardware (www.svethardware.cz), vydavatelství CCB, které vydává mj. tituly IT Systems či IT CAD nebo provozuje internetový portál Systemonline (www.systemonline.cz) a dále vydavatelství Vydavatelství MegaArt, které vydává časopis Parlament, vláda, samospráva (www.parlament-vlada.cz).

 

Další informace naleznete na adrese: www.konferenceit.cz.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.