facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 4. 10. 2012

Konference 4Motion se zaměří na IT ve výrobě dopravních prostředků

automotive.jpgNovým metodám, postupům a produktům v oblasti výroby dopravních prostředků bude věnována odborná konference 4Motion, která se uskuteční 7. listopadu v kongresovém centru na brněnském výstavišti. Cílem akce bude představit možnosti zvýšení výkonnosti a optimalizace procesů v tomto segmentu pomocí IT. Účast na konferenci je bezplatná.



Přednášky budou věnovány využití IS/IT v problematice vývoje produktů, přípravy výroby a jejího plánování, vyhodnocování výkonnosti a monitoringu po logistiku, údržby, řízení kvality, personalistiky a správy dokumentace.

Konference 4Motion bude spojená s prezentací informačních systémů a technologií pro automobilový průmysl. Své produkty a služby zde představí významné společnosti z ČR, Německa a Slovenska. Anasoft APR, ICZ, Psipenta GmbH/ IS Berghof, IFS Czech, ITeuro, Karat Softwar, Point. X a Vema.

Základní informace o konferenci, anotace jednotlivých přednášek a elektronická přihláška jsou k dispozici na www.adam-ova.cz/4motion. Tato konference je pořádaná ve spolupráci s MES Centrem a Moravskoslezským automobilovým klastrem.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.