facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 19. 11. 2012

Komplexní síťové úložiště pro firmy

Synology RackStation RS3413xs+

Společnost Synology představila nový model RackStation RS3413xs+, první NAS server ze série XS+, který se může pochlubit výkonem více než 400 000 čtení IOPS a vysokou dostupností při řešení kritických úloh v malých i velkých podnicích. RackStation RS3412xs+ je vybavena procesorem Xeon Quad CoreTM s výkonem 3,3 GHz a duálními širokopásmovými porty 10 GbE. Díky tomu je schopena dosáhnout propustnosti čtení vyšší než 2 000 MB/s v konfiguraci RAID 5 a Link Aggregation. Kombinace technologie mezipaměti SSD a SATA zvyšuje propustnost efektivně a zároveň minimalizuje náklady na přenos gigabyte. Novinkou je zrychlené šifrování podle nových instrukcí AES – což ještě zvyšuje výkon celého úložiště.



Nová funkce Synology High Availability zajišťuje plynulý přechod mezi clustery serverů v případě selhání systému. Napájecí zdroje, větráky a větší počet síťových portů umožňují převzetí služby při selhání a zajišťují neustálou provozuschopnost. Pasivní chlazení procesoru také eliminuje hlavní příčinu selhávání. Navíc, 8 GB ECC RAM, kterou je možné rozšířit až na 32 GB detekuje a opravuje chyby již při jejich přenosu.

 

Síťové úložiště RS3413xs+ je konstruováno tak, aby bylo schopno přenášet a pracovat s velkými objemy dat. Snadno může být doplněno o dvě expanzní jednotky RX1211/RX1211RP, které umožňují hladké škálování a rozšíření až na 136 TB. RS3413xs+ je připravena na práci ve virtualizačních prostředích, podporuje Microsoft Windows Server 2012 s Hyper-VTM, integraci VMware vSphere 5 VAAI či Citrix XenServer.

 

Synology RS3413xs+ využívá operační systém DiskStation Manager (DSM) 4.1, se kterým pracují všechny diskové a rackové stanice společnosti. Systém nabízí mnoho funkcí pro zvýšení produktivity a zjednodušení systému úkolů – vše na uživatelsky přívětivém rozhraní, jež umožňuje pohodlný multitasking.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.