facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 13. 9. 2006

Komplexní řešení mobilní navigace

NaviPackOffice638.jpgNaviPack Office od firmy Sunnysoft je unikátní sadou pro ty, kdo pracují a přitom cestují. Balíček kombinuje maximálně vybavený HP iPAQ 6915, handsfree sadu Brodit, navigační software iGO pro východní Evropu a Kingston miniSD 1 GB. Uvedením této sady do prodeje reaguje Sunnysoft na zvýšenou poptávku po ucelených řešeních pro mobilní komunikaci.

Navigace se již stala nedílnou součástí většiny nově prodávaných PDA v ČR a neustále roste její obliba i ve spojení s mobilními telefony. Švédské držáky Brodit jsou spolehlivým doplňkem tohoto řešení. Navigační software iGO je jedním z nejprodávanějších systémů pro východní Evropu, českého zákazníka potěší především mapami Chorvatska či Řecka.

 
  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.

  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.