facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 2. 4. 2012

KOMIX rozšířil organizační strukturu

o konzultační tým

Společnost KOMIX vytvořila nový tým business consultants, který má především zajistit lepší chápání potřeb zákazníků a přispět k řešení jejich problémů a zefektivnění jejich procesů produkty a službami společnosti KOMIX. Novými členy tohoto týmu se stali Martin Šály a Hynek Krátký, kteří budou mít na starosti poskytování poradenství v oblastech business procesů, strategického a ekonomického řízení organizací v daném hospodářském segmentu. Martin Šály naposledy působil jako manažer inovací ve společnosti ČSOB, kde monitoroval obchodní potřeby ČSOB a možnosti jejich řešení prostřednictvím informačních technologií. Předtím, rovněž v ČSOB, pracoval na zavedení obchodních procesů i technologické podpory v oblasti přímého marketingu. Jeho dřívější profesní historie zahrnuje konzultantskou činnost v oblasti financí, telekomunikací a retailu.



Hynek Krátký působil v manažerských pozicích ve státní správě, telekomunikacích a průmyslové výrobě. Byl ředitelem IT ve skupině Unipetrol, cenné zkušenosti získal také ve společnosti Kapsch, kde se podílel na projektu elektronického výběru mýtného. Několik let působil jako nezávislý konzultant v oblasti managementu, řízení lidských zdrojů, kontrolingu, správy majetku a strategie informačních technologií.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.