facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 9. 1. 2016

Kingston představuje SSD disk KC400 pro podnikovou sféru

Společnost Kingston Digital oznámila uvedení SSD disku KC400 jako nového přírůstku do produktové řady SSDNow. Nový disk KC400 je určen pro pracovní zátěž v podnikové sféře, je 15 x rychlejší než tradiční pevný disk, poskytuje konzistentní výkon při práci s komprimovatelnými i nekomprimovatelnými daty a má vylepšenou odezvu u aplikací náročných na výkon.



SSD disk KC400 zajišťuje ochranu dat v celé cestě jejich zpracování, má funkci SmartECC, která data hlídá, a dále funkci SmartRefresh pro ochranu proti chybám čtení dat. Dojde-li k chybě, data jsou zrekonstruována a disk se dokáže obnovit po nečekaném výpadku napájení díky správě řízení v případě výpadku, kterou ovládá firmware disku. Poskytuje vysokou spolehlivost dat díky vyspělému osmikanálovému řadiči Phison PS3110-S10 a čtyřjádrovému procesoru. SSD disk KC400 je k dispozici v kapacitách 128 GB, 256 GB, 512 GB a 1 TB.

Ve snaze ještě více firmám a organizacím pomáhat, společnost Kingston nabízí podporu pro zákazníky formou programu Ask an Expert (Zeptejte se odborníka). Dále nabízí Kingston SSD Manager, což je nástroj k bezplatnému stažení, který slouží pro monitorování zdraví disku, jeho stavu a využití.

SSD disk KC400 má omezenou pětiletou záruku a bezplatnou technickou podporu.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.