facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 22. 1. 2016

Kerio uvádí na trh nová hardwarová zařízení pro malé a střední firmy

Společnost Kerio Technologies oznámila zahájení prodeje tří nových hardwarových zařízení. Tato zařízení poskytují malým a středním firmám komplexní zabezpečení sítě a zdokonalené možnosti telefonování. Nová zařízení Kerio Control NG300 a NG500 patří k plně vybaveným řešením pro unifikované zabezpečení sítě. Poskytují firewall a směrovač, detekci a prevenci útoků (IPS), antivirovou ochranu, VPN a filtrování obsahu. Další novinka, zařízení Kerio Operator V300, představuje pokročilé řešení pro telefonování pomocí technologie VoIP. Obsahuje čtyřjádrový procesor a podporuje až 180 souběžných hovorů, směrování atd.



„Naše zbrusu nová řada hardwarových zařízení je výkonnější a lépe vyhovuje nárokům dnešních malých firem,“ řekla Heather Paunet, VP Products. „Řada Kerio Control NG dokáže firmy lépe ochránit před stále častějšími kybernetickými hrozbami a zařízení Kerio Operator V300 uživatelům nabízí možnost snadno konfigurovatelného, cenově dostupného, a navíc pokročilého telefonního systému.“

Zařízení Kerio Control NG300 je dostupné pro 25 nebo neomezený počet uživatelů. Ceny se pohybují od 29 860 Kč.

Pro větší firmy, které si žádají výkonnější zařízení v racku, je určeno zařízení Kerio Control NG500. K dispozici je buď pro 100 uživatelů nebo s neomezenou uživatelskou licencí. Ceny se pohybují od 76 630 Kč.

Zařízení Kerio Operator V300 lze pořídit za 21 145 Kč.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.