facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 10. 1. 2006

Kerio Technologies koupilo konkurenční WebSTAR

Společnost Kerio Technologies oznámila akvizici produktové řady 4D WebSTAR od společnosti 4D SA. 4D WebSTAR je kompletní poštovní systém určený pro Mac OS X. Kerio Technologies získává akvizicí přístup k zákaznické databázi a technologii produktu 4D WebSTAR. Finanční podmínky této transakce nebyly zveřejněny. Kerio Technologies převede v průběhu času stávající zákazníky produktu 4D WebSTAR na Kerio MailServer. Pro tyto zákazníky bude vyvinut jednoduchý migrační nástroj, který bude nabízen zdarma. Kerio má rovněž záměr do Kerio MailServeru včlenit významné části technologie WebSTAR.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.