facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 5. 4. 2011

Kerio otevřelo novou kancelář v Praze

Společnost Kerio Technologies oznámila, že otevřela novou pobočku v Praze, a to v samém srdci pražské „Silicon Valley“. Jako již pátá kancelář v Evropě bude poskytovat produktová školení a technickou, obchodní a marketingovou podporu. Kerio Technologies bylo původně založeno v Plzni. Kanceláře v „rodném“ městě budou i nadále sloužit především rychle rostoucímu týmu vývojářů. Obchodní a marketingové oddělení se přestěhovalo do Prahy a je nyní lepé dostupné pro partnery nejen z celé České republiky, Slovenska, Polska a Ruska, ale ze všech ostatních 28 států střední a východní Evropy, za které je česká pobočka zodpovědná. Nové kanceláře poslouží jako obchodní a technické školící centrum čtyř produktů Kerio, kterými jsou Kerio Connect, Kerio Control, Kerio Operator a Kerio Workspace. Pražská kancelář Kerio Technologies se nachází na adrese: V Parku 2326/18, 148 00 Praha 4 – Chodov. Spolu s pražskou pobočkou má společnost Kerio Technologies celosvětově již 7 kanceláří.



 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.