facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Kerio Connect podporuje Apple iPad

Společnost Kerio Technologies oznámila, že server pro e-mailovou komunikaci a spolupráci Kerio Connect 7 nyní nativně podporuje Apple iPad. Kerio Connect nyní umožňuje uživatelům nového zařízení iPad pracovat s e-mailem, kalendáři a kontakty. Uživatelé zařízení iPad mohou se serverem Kerio Connect synchronizovat poštu, kontakty a soukromý kalendář, dále mohou vyhledávat v globálním adresáři (GAL), organizovat schůzky a také provést vzdálené vymazání zařízení, to vše prostřednictvím protokolu Exchange ActiveSync. Mohou také snadno přistupovat ke sdíleným a veřejným kalendářům prostřednictvím integrované podpory protokolu CalDAV.

Produkt Kerio Connect dále nabízí možnost vytvoření a snadné správy distribuované domény propojením serverů na jednotlivých pobočkách firmy. V poslední verzi je také nově implementována podpora protokolu CardDAV, který umožňuje synchronizaci kontaktů mezi aplikací Apple Address Book a serverem. Kerio Connect lze provozovat na platformách Windows, Linux a Mac OS X a rovněž je k dispozici jako virtuální zařízení pro platformy VMware a Parallels. Produkt obsahuje integrovaný antispam, antivirus, automatické zálohování a archivaci.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.