facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 8. 4. 2009

KARAT generálním partnerem SIS 2009

Společnost KARAT Software, výrobce komplexního podnikového informačního systému KARAT, je jako v loňském roce generálním partnerem mezinárodní konference SIS 2009, která se uskuteční ve dnech 20.-21. dubna v prostorách Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Součástí dvoudenního programu konference jsou i příspěvky, ing. Lumíra Al-Dabagha, ředitele akciové společnosti BENEŠ a LÁT, s názvem „Řízení výrobního podniku v době recese“ a „Souvisí excelentnost s podnikovým informačním systémem?“. Společnost Beneš a Lát hraje významnou roli v elektrotechnickém a automobilovém průmyslu a pro řízení podnikových procesů včetně výroby využívá právě informační systém KARAT.



Mezinárodní konference Svět informačních systémů je největší pravidelnou odbornou akcí ve zlínském regionu určenou pro širokou veřejnost, která se zabývá aktuálními tématy z oblasti podnikové informatiky a managementu. Programově je zaměřena na využití moderních informačních systémů a technologií k podpoře konkurenceschopnosti výrobních a obchodních organizací. Konferenci každoročně navštíví více jak 500 účastníků. Více informací na http://sis.cvis.cz


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.