facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 14. 5. 2013

Kapesní modem TP-LINK M5350

Společnost TP-LINK představuje na českém trhu kapesní 3G modem M5350. Novinka dokáže sdílet 3G připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi sítě až pro 10 zařízení najednou. Pro vytvoření hotspotu stačí do zařízení vložit SIM kartu a začít používat mobilní internet všude tam, kde je dostupné 3G pokrytí. Díky podpoře technologie HSPA+ dokáže modem stahovat až rychlostí 21,6 Mbit/s a odesílat data rychlostí až 5,76 Mbit/s. O napájení modemu se stará baterie s kapacitou 2000 mAh, stav zařízení se pak zobrazuje na dobře čitelném OLED displeji.



Kapesní modem TP-LINK M5350 disponuje integrovanou baterií o kapacitě 2000 mAh, která při běžném provozu jednoho uživatele (surfování po internetu, vyřizování elektronické pošty, poslouchání online hudby apod.) dostačuje na 7 až 10 hodin, v případě nepřetržitého stahování či sledování online videa na 6 až 7 hodin.

 

Pro nepřetržitý provoz je možné modem nabíjet prostřednictvím micro USB kabelu přímo z přenosného počítače nebo jej s využitím dodávaného adaptéru připojit k elektrické zásuvce.

 

Modem je vybaven také slotem pro paměťové karty typu micro SD s maximální kapacitou 32 GB, díky čemuž poslouží zároveň jako čtečka paměťových karet z mobilních zařízení.

 

Kompaktní tělo je doplněno vestavěným OLED displejem, na němž lze okamžitě zjistit užitečné informace jako úroveň signálu, typ sítě (2G/3G), status bezdrátové sítě a připojení, úroveň nabití baterie nebo statistiku přenesených dat.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.