facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 6. 2. 2014

Kancelářský monitor iiyama ProLite XU2390HS s AH-IPS panelem

Společnost iiyama představila nový 23“ kancelářský monitor. Tímto modelem s označením ProLite XU2390HS-1 rozšiřuje svoji nabídku monitorů s AH-IPS displejem. Displej disponuje Full HD rozlišením, konzistentním podáním barev, pozorovacími úhly 178°/178°, odezvou 5 ms a jasem 250 cd/m2. Díky těmto vlastnostem je monitor vhodný zejména pro kancelářské aplikace, využití najde ale i při zpracovávání fotografií anebo pro účely Digital Signage. Monitor má integrované stereo reproduktory s výkonem 2 W a širokou nabídku vstupů signálu – analogový VGA, digitální DVI-D a HDMI.



 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.