facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 1. 10. 2008

Kancelářská mfp novinka od Canonu

Nové barevné multifunkční zařízení Canon iR C1021i je určeno pro zpracování dokumentů formátu A4 v pracovních skupinách ve středních a menších podnicích. Toto výkonné, kompaktní zařízení dovoluje uživatelům tisknout, kopírovat, skenovat a distribuovat černobílé i barevné dokumenty. Produkuje ostrý text a obraz v kvalitě ekvivalentní 2400×600 dpi. Stroj tiskne rychlostí do 21 stran za minutu jak černobíle, tak barevně. Udávaná doba do vytištění první stránky je 12,5 sekund. Robustní podavač papírů a zásobník pro 850 stran umožňují komfortní tisk i objemných tiskových úloh. Displej s úhlopříčkou 8,9 cm (3,5") spolu s kolečkem Easy-scroll usnadňuje a zpříjemňuje ovládání zařízení.

Přístroj nabídne nové úsporné funkce, mimo jiné technologii Auto Colour Sensing, která rozpoznává stránky dokumentu, obsahující barvu. Tato funkce přináší značné úspory pro uživatele díky tomu, že používá funkce barevného tisku pouze tam, kde jsou potřebné.
Funkce Canon iSend, nabízená ve standardní výbavě, umožňuje rychle a jednoduše sdílet informaci prostřednictvím přímého posílání souboru, nebo posíláním přes e-mail či fax, nebo také možností přímého ukládání na USB paměťové zařízení, na pracovní plochu, FTP nebo souborový server.
Stroj lze jednoduše nakonfigurovat pro spolupráci s uniFLOW Output Manager, který nabízí pokročilé funkce správy dokumentů, například funkci bezpečného tisku Secure Printing, která vyžaduje ověření uživatele pro zadání tiskové úlohy, nebo také Print Accounting pro kontrolu výdajů na tisk.

 

 


 
  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.

  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.