facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 29. 7. 2009

K Series - nová řada notebooků Asus

Asus K40Novou řadu notebooků, navržených s ohledem na co nejpohodlnější práci na cestách představil Asus. Notebooky Asus K Series nabízí kromě displejů s vysokým rozlišením (úhlopříčky od 14" do 17,3") a kvalitního zvuku v podání SRS Premium Sound také technologii Asus Super Hybrid Engine, která umožňuje využívat notebook delší dobu na jedno nabití a Asus IceCool zajišťující stále nízkou teplotu podložky pod zápěstí. Víko notebooku je vyrobeno za pomocí technologie Asus Infusion, která propůjčuje všem počítačům řady K Series Domino Collection motiv domina.
Notebooky K40IN a K50IN jsou vybaveny energeticky nenáročnou grafickou kartou NVidia GeForce G102M, která využívá 512 MB samostatné grafické paměti, umožňující přehrávání videa v rozlišení 1080p a pomáhá při úpravě fotografií, videosekvencí, převádění videa a příležitostném hraní her.


Asus K70Řada notebooků K Series obsahuje také modely, které jsou vybaveny grafickými kartami od AMD. Laptopy K40AB, K50AB a K70AB využívají grafické karty ATI Mobility Radeon HD4570, zatímco K70AB a K51AB se mohou pochlubit výkonnými kartami ATI Mobility Radeon HD4860.
Notebooky jsou vybaveny technologií Super Hybrid Engine. Ta obsahuje aplikaci Power4 Gear Hybrid, která se stará o úsporu energie. Usnadňuje nastavení a využití napájení dle preferencí uživatele v závislosti na právě vykonávaných úlohách. Díky inteligentní optimalizaci výkonu systému i vysoké energetické účinnosti mohou uživatelé na cestách používat své počítače po dlouhé hodiny, aniž by museli hledat zásuvku.
Notebooky Asus K Series se dodávají v deseti různých konfiguracích, na platformách Intel i AMD, s operačními systémy MS Windows Vista i Linux.

 

 

 


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.