facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 22. 10. 2020 - Zdeněk Gric

Jiří Mazal novým obchodním ředitelem Flowmon Networks pro CZ a SK

Novým obchodním ředitelem pro český a slovenský trh ve Flowmon Networks se od prvního října stal Jiří Mazal. Na novou pozici přichází ze společnosti COMIMPEX, kde byl kromě obchodního výsledku zodpovědný i za marketing a produktové portfolio. V oblasti ICT se pohybuje již více než 20 let. V roce 1996 založil vlastní IT společnost a následně působil v obchodních a manažerských pozicích VoIP operátora či implementátora CRM. Jiří je náruživým čtenářem a k jeho velkým koníčkům patří také sport (stolní tenis, tenis, kolo, lyže). Spolu se svou rodinou rád cestuje a zajímá se o vše spojené s technologiemi.



„Flowmon mě oslovil nejen svým produktem a rychlostí rozšiřování za hranice ČR, ale především svou vizí a hodnotami. Věřím, že společně s kolegy přispěji k dalším úspěchům našich obchodních partnerů na českém i slovenském trhu, a udělám vše proto, abychom i nadále zůstali respektovaným a preferovaným technologickým partnerem pro naše zákazníky a uživatele,“ prozradil Jiří Mazal.

Jako obchodní ředitel pro CZ a SK bude Jiří zodpovědný za další růst Flowmon Networks v rámci České a Slovenské republiky.

„Flowmon má na obou trzích již lokální týmy a vybudovanou partnerskou síť s řadou spokojených zákazníku. Zaměříme se na efektivní využití potenciálu synergie a příbuznosti obou trhů. Spousta našich partnerů totiž na obou trzích historicky působí,“ uvedl Jaroslav Štusák, Sales Director CEE ve Flowmon Networks. „I současná komplikovaná doba nám jasně ukazuje, že pořádat pro zákazníky a partnery na obou trzích třeba společné on-line semináře a webináře je velmi efektivní a přináší velkou účast. Vhodným příkladem je aktuální série vzdělávacích webinářů FLOWMON DVACÍTKA,“ dodává.