facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 7. 2. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Jacob Ringler povede českou pobočku společnosti Vendavo

Jacob RinglerSpolečnost Vendavo, která vyvíjí řešení pro správu a optimalizaci cen, jmenovala Jacoba Ringlera šéfem vývoje a zároveň ředite­lem svého českého zastoupení. Ve své roli bude zodpovědný za řízení vývojo­vých týmů, které vedle České republiky sídlí i ve Švédsku a Ameri­ce, kde je hlavní sídlo společnosti.



Společnost Vendavo sídlí v Denveru a zastoupení má v České republice, UK, Indii a Švédsku. Jacob Ringler je rodák z kanadského Vancouveru, ale už delší dobu působí v Praze, kde vybudoval a vedl úspěšné R&D centrum firmy Pure Storage. Předtím působil i jako ředitel společnosti SAP Concur pro ČR a šéf globálního mobilního vývoje. Kromě toho v průběhu posledních více než 15 let zastával i další vedoucí a konzultační role.

Ve své nové roli se Jacob Ringler bude věnovat kromě vedení místního zastoupení firmy i mentoringu, koučování, náboru talentů, profesnímu rozvoji inženýrů i řízení inovací.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.