facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 22. 3. 2024 - Ing. Lukáš Grásgruber

Ivana Šedivá bude rozvíjet značku Czechitas

Ivana ŠediváTým Czechitas posílila zkušená lídryně, mentorka a business koučka Ivana Šedivá. Ta má za sebou téměř 30 let zkušeností ve vrcholných pozicích společností, jako jsou McDonald’s nebo Johnson & Johnson, i například spolupráci s Google for Startups. Do Czechitas přišla zastávat roli Brand Engagement Officer.



„Když mi Senta napsala: ‚Ivanko, pojď za mnou do Czechitas,‘ moc jsem neváhala. O Czechitas vím asi 9 let, máme v rodině nadšenou absolventku. Dosud jsem fandila zdálky, a teď mám možnost využít své zkušenosti k dobré věci. Vize zakladatelek je mi velmi blízká. Sama jsem mj. vystudovala umělou inteligenci, takže vím, že IT a technické obory prostě jsou i pro ženy. Česko ženy v IT potřebuje a ty, které sebraly odvahu, dělají skvělou věc i pro sebe a své rodiny. Dřív jsem nevěděla, že Czechitas dává díky podporovatelům dotované ceny kurzů, a i já moc ráda pomůžu svými zkušenostmi k tomu, aby se do IT dostalo co nejvíc žen,“ říká Ivana Šedivá.

Ivana byla členkou boardů několika nadnárodních společností. Její zodpovědnosti většinou zahrnovaly tvorbu a implementaci růstových strategií. Jako profesionální mentorka nyní pomáhá lídrům v organizacích i zakladatelům firem. S odhadovaným počtem přes 800 odmentorovaných startupů po celém světě a spoluprací s předními hráči jako Google For Startups přináší Ivana do Czechitas neocenitelné zkušenosti, kontakty a know-how.

„Jsme nadšení, že se k nám připojila Ivana Šedivá. Věřím, že i díky ní budeme v Czechitas ještě rychleji reagovat na výzvy současného rychle se měnícího světa IT. Chceme pružně zavádět všechny no­vin­ky ze světa IT do našich kurzů a motivovat tím ženy ke vzdělá­vá­ní v tak perspektivním oboru, do kterého nyní vstupuje generativ­ní umělá inteligence,“ dodává ředitelka Czechitas Senta Čermáková.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.