facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 17. 8. 2005

ISS uvádí na trh nové služby řízeného firewallu

Společnost Internet Security Systems (ISS) uvedla na trh nové komponenty své Služby řízeného a monitorovaného firewallu (Managed and Monitored Firewall Service). ISS pokračuje ve svém úsilí dodávat podporu firewallům širokého spektra výrobců především tím, že rozšířila sadu charakteristik svého řízeného firewallu a vyvinula speciální odstupňovaný servisní model, kterým důsledně vychází vstříc specifickým požadavkům na servis a cenu malých, středních a velkých obchodních organizací.

Služba řízeného a monitorovaného firewallu společnosti ISS poskytuje svým uživatelům možnost neustálé správy firewallů v reálném čase. Ochrana přizpůsobená jejich potřebám, kterou tato služba představuje, je přitom dostupná za zlomek ceny tradičních řešení. Neutrální přístup ISS vůči prodejcům firewallů maximalizuje efekt existujících investic zákazníků tím, že jim umožňuje ovlivňovat technologické inovace jejich preferovaných firewallů, zatímco využívají zvýšenou výkonnost zařízení a šetří výdaje díky službám ISS pro správu zabezpečení. Kromě správy vlastních firewallů ISS spravuje také produkty společnosti Check Point, Cisco Systems a Juniper Network/NetScreen.

 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.