facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 8. 6. 2015

IS Berghof se mění na BERGHOF SYSTEMS

Berghof SystemsSkupina BERGHOF, dodavatel podnikového softwaru pro výrobní podniky, ohlásila změnu oficiálního názvu svého zastoupení v České republice z původního IS Berghof na BERGHOF SYSTEMS. Změna proběhla v souvislosti se sjednocením názvů dceřiných společností v rámci skupiny BERGHOF a je platná od 1. května 2015.



Softwarové nástroje dodávané společností BERGHOF SYSTEMS se více než 20 let specializují na podporu dosahování podnikových cílů pro výrobní podniky, jako je zkracování dodacích lhůt, zvyšování průtoku výrobou, snížení skladových zásob, zvyšování spolehlivosti dodávek a jejich kombinace. Nasazení těchto řešení vede k dlouhodobému generování konkrétních a měřitelných přínosů, návratnost se pohybuje v řádech měsíců. Mezi zákazníky skupiny patří kupříkladu 2N TELEKOMUNIKACE, AVL Moravia, BHS Getriebe, GEMÜ, FIBRO, KARDEX, LÄPPLE, LIEBHERR, MAHR a řada dalších.

 

Portfolio společnosti BERGHOF SYSTEMS tvoří:

  • BERGHOF adaptive - adaptivní pokročilé plánování nové generace – vhodné pro ERP/APS tuning 
  • PSIpenta – specializované moduly kategorie PEC (Planning, Execution & Control) pro řízení a plánování zakázek a řízení výroby a údržby, vhodně nasaditelné s jiným systémem ERP
  • BERGHOF reporting portal – nástroj pro práci s reporty vytvořenými v SAP Crystal Report

 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.