facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 15. 10. 2013

IP kamera Axis pro venkovní instalace

Axis Communications představila přírůstek do své řady pevně instalovaných kamer pro venkovní dohled. Kamera AXIS Q1765-LE má výkonný motorem ovládaný 18x optický zoom a automatické ostření. Formát společnosti Axis zvaný Corridor Format navíc kameře umožňuje účinně zabírat zorné pole s vertikální orientací, například dlouhých ulic nebo dlouhých obvodových prvků. Kamera má vestavěné vysoce výkonné infračervené LED s automatickým přizpůsobením. Tyto IR LED kameře umožňují pokrýt nejméně 15 metrů (50 stop) při nejširším zorném poli a až 40 metrů (130 stop) při plném teleskopickém přiblížení.



Kompaktní kamera AXIS Q1765-LE je lehká, ale současně odolná. Má třídu ochranného krytí IP66/NEMA4X, takže může vzdorovat vodě i prachu. Funkce Arctic Temperature Control umožňuje kameru spolehlivě spustit při jakékoli teplotě v rozsahu od -40 °C do 50 °C (-40 °F až 122°F). Kameru je velmi snadné instalovat vzhledem k její nízké hmotnosti a tomu, že potřebuje jediný kabel, protože podporuje napájení přes síťový rozvod (Power over Ethernet) nebo napájení střídavým nebo stejnosměrným napětím.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.