facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 13. 6. 2018

Inveo posiluje management

E-commerce akcelerátor Inveo dále rozšiřuje svůj tým. Na pozici Business Unit Director ve startupu DoDo patřícím pod křídla Inveo nastupuje Martin Marek, který bude mít na starosti stávající i nové klienty a rozvoj celého B2B segmentu. Martin Marek se posledních šest let věnoval řízení online portfolií a má za sebou řadu úspěšných projektů ve společnostech jako Burda Praha anebo News and Media Holding. V těchto společnostech vytvořil online-business strategii s důrazem na omnichannel přístup a taktéž sjednotil celé portfolio z produktového a systémového pohledu. Působil jako projektový manažer TV NOVA v oblasti vylepšování firemních procesů, jako LEAN manažer byl zodpovědný za vylepšení finančních výsledků ve svěřených oblastech v Raiffeisenbank.



V DoDo se Martin Marek bude soustředit na akvizici nových klientů a o rozvoj služby jako takové z pohledu business developmentu. Zároveň zastřeší nastavení a rozvoj interní logistické platformy, kterou aktuálně vyvíjí development tým společnosti Inveo. Martin bude také zodpovědný za nastavení nových procesů v obou společnostech (DoDo a Inveo) a povede interní školení v oblasti procesního řízení a BPI.

„Věříme, že díky bohatým zkušenostem s řízením firemních procesů bude Martin silnou posilou našeho týmu. Jeho know-how využijeme i v rámci nově vznikajícího HR projektu, který právě připravujeme,“ dodává Michal Menšík, CEO Inveo.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.