facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 4. 2011

Intel oznámil rekordní hospodářské výsledky

za první čtvrtletí 2011

Společnost Intel oznámila rekordní zisk na akcii a tržby za první čtvrtletí roku 2011. Bez zohlednění účetních principů GAAP společnost v prvním čtvrtletí letošního roku dosáhla tržeb ve výši 12,9 mld. USD, provozního zisku 4,3 mld. USD, čistého zisku 3,3 mld. USD a zisku na akcii (EPS) 59 centů. Podle účetních principů GAAP dosáhla společnost Intel tržeb ve výši 12,8 mld. USD, provozního zisku 4,2 mld. USD, čistého zisku 3,2 mld. USD a zisku na akcii (EPS) 56 centů. Společnost dosáhla peněžních provozních příjmů ve výši přibližně 4 mld. USD, vyplatila peněžní dividendu ve výši 994 mil. USD a dále použila 4 mld. USD ke zpětnému odkupu 189 mil. kmenových akcí.



Tržby v prvním čtvrtletí letošního roku představují pro společnost Intel historicky nejlepší výsledek, kterého kdy dosáhla díky meziročnímu růstu tržeb v řádu dvoumístných čísel ve všech hlavních produktových segmentech a ve všech regionech.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.