facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 19. 4. 2010

Informační systém QI generálním partnerem konference SIS 2010

Qi-logo.jpgNejen ze Zlína do Brna, ale také z jarní sezóny na podzim se přesunula odborná konference Svět informačních systémů. Co se však nemění, je vysoká odborná úroveň a podpora předních firem v oboru IT. V roli generálního partnera letos konferenci podpoří také společnost DC Concept, výrobce informačního systému QI.

Informační systém QI nesmí chybět na konferenci SIS 2010. „Letos oslavíme 10 let působení na trhu. O tom, že se nám daří, svědčí neustále narůstající počet spokojených zákazníků i permanentní rozšiřování naší partnerské sítě. Účast na odborných konferencích, jakou je i Svět informačních systémů, přesně zapadá do našeho způsobu komunikace s IT veřejností.“, vyjádřil se k účasti na konferenci generální ředitel společnosti DC Concept a.s. Jan Melzer.

Konferenci pravidelně pořádá Centrum pro výzkum informačních systémů, které se letos spojilo s redakcí časopisu IT Systems a s Fakultou podnikatelskou, VUT v Brně. „Spojení akademiků a podnikatelů v rámci jedné konference považuji za velmi přínosné a ku prospěchu programu. Stejně tak pozitivně se dívám i na sdílení informací mezi subjekty na trhu informačních technologií a na debaty o aktuálních trendech, možnostech i problémech z našeho oboru.“, dodal Jan Melzer.

7. ročník konference Svět informačních systémů 2010 se bude konat 16. – 17. září 2010 v brněnském hotelu Voroněž. Podrobné informace o konferenci najdete na webu www.svetis.cz.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.