facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 14. 3. 2018

Infor rozšiřuje svou lokální síť o tři nové partnery

Společnost Infor oznámila, že rozšířila svou partnerskou síť v České republice a na Slovensku o tři nové partnery: EG- Expert, Sophia Solutions a Aplis Solutions. Posílením svého partnerského kanálu bude Infor lépe reagovat na aktuální potřeby digitalizace a Průmyslu 4.0 u českých a slovenských zákazníků.



Společnost EG – Expert je softwarová firma, která již více než 20 let vyvíjí a implementuje řešení pro své zákazníky v segmentu utilit. Jedná se zejména o zákazníky v elektroenergetice, teplárenství a vodárenství, ale i o velké průmyslové areály. Vyvíjí vlastní řešení pro podporu procesů v oblasti sběru a ukládání technologických hodnot včetně vizualizace, fakturace energetických komodit, plánování a bilancování energetické výroby – to vše v integraci na různé ekonomické systémy. Jako partner společnosti Infor bude nabízet a implementovat produkt Infor EAM pro správu a údržbu výrobního zařízení.

Sophia Solutions nabízí řešení v oboru podpory rozhodování a manažerských informačních systémů. Společnost se zaměřuje na pokročilé datové analýzy, datové predikce a reporting, dalším oborem je Corporate Performance Management, což jsou systémy pro finanční plánovaní, budgeting a forecasting, a finanční konsolidace. Zákazníky firmy jsou především finanční instituce, banky, pojišťovny, leasingové společnosti, ale také telekomunikační operátoři a podniky z odvětví utilit, průmyslové výroby a automotive. Z portfolia společnosti Infor bude dodávat technologii Birst.

Společnost Aplis Solutions bude dodávat řešení Infor v oblastí podnikových informačních systémů (ERP) a řešení na kapacitní a vyspělé plánování výroby jako jsou Infor SyteLine, M3 a dEPM. Aplis.cz má stabilní tým vývojářů a konzultantů a více než 20 let dodává a rozvíjí svoji integrační a business proces management (BPM) platformu APLISO. Je členem národního centra Průmyslu 4.0 u CIIRK CVUT.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.