facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 10. 6. 2013

Infinity prošla fúzí a koupila společnost 3NET

Společnost Infinity sdružila své dceřiné společnosti do jedné firmy. Rozhodnutí o fúzi společností Infinity, Infinity Systems a Infinity Data nabylo právní moci dne 30. 4. Nástupnickou společností se stala Infinity, jejímž sídlem zůstává pardubická centrála na ulici Staročernská 1799. Intimity se zároveň stala 100 % vlastníkem akcií severočeské společnosti 3NET, kterou koupila koncem května tohoto roku. Akvizice upevní pozici Infinity jako dodavatele komplexního IT řešení zejména v oblasti síťové infrastruktury. Prohloubení portfolia především o HP Networking znamená pro Infinity zvýšení konkurenční výhody v korporátní oblasti a energetickém sektoru. Infinity chce touto akvizicí ukázat trhu a svým zákazníkům, že sleduje moderní trendy a investuje do růstových oblastí IT byznysu. Společnost 3NET je také významným Partnerem HP v prodeji serverů a zálohovacích systémů.



 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.