facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 12. 6. 2013

IGNUM zavádí nové emailové řešení

Společnost IGNUM v rámci své individualizované divize uvádí nové emailové řešení (NMR) založené na technologii cloudu. NMR umožňuje rozložení zátěže mezi více serverů zpracovávajících uživatelské požadavky. Současně velmi účinně chrání emailové účty prostřednictvím metody greylisting, která výrazně redukuje objem spamu. Hlavní výhodu z pohledu uživatelů představuje fakt, že greylisting nevyžaduje žádnou další konfiguraci ze strany klienta. Koncový uživatel zaznamená pouze drobné zpoždění u první zprávy. Z pohledu SMTP serveru je cenná úspora také systémových prostředků, protože toto řešení není nákladné na procesorový čas a paměť, na rozdíl od většiny filtrovacích nástrojů pro eliminaci spamu.



 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.