facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 31. 10. 2011

IGNUM rozšiřuje nabídku SSL certifikátů

Společnost IGNUM doplňuje nabídku SSL certifikátů o produkty certifikačních autorit Thawte, GeoTrust a VeriSign. Společně s certifikáty RapidSSL nyní portfolio nabízených SSL certifikátů pokrývá všechny úrovně zabezpečení webových stránek. SSL certifikáty, vydávané jednotlivými certifikačními autoritami, se liší především ve způsobu verifikace (ověření domény, organizace nebo rozšířená validace), platnosti pro jednu nebo více domén (subdomén) a rovněž i zárukami, které certifikační autorita poskytuje. Nejvyšší úroveň zabezpečení a důvěryhodnosti nabízejí SSL certifikáty vydané společností VeriSign, nejuznávanější certifikační autoritou na světě. Dle použité verze certifikátu poskytuje VeriSign garanci až 1 250 000 dolarů. Certifikáty VeriSign jsou standardem například v bankovním sektoru.



Kvalitní úroveň zabezpečení poskytují SSL certifikáty Thawte a GeoTrust, určené pro profesionální nasazení při zajištění ochrany serverů, autentizace uživatelů i ochrany soukromí.

 

Nejdostupnější cestou k nasazení SSL zabezpečení webu představují certifikáty RapidSSL. Certifikáty RapidSSL jsou vhodné například pro zabezpečení intranetu a další běžné použití. Jejich získání je velmi snadné, spočívá pouze v jednoduchém ověření vlastnictví domény prostřednictvím e-mailu.

 

Všechny nabízené SSL certifikáty lze využití u všech variant hostingových služeb IGNUM včetně nejnovějšího cloudového hostingu WEBCLOUD.CZ.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.