facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 11. 6. 2008

IBM Integrated Delivery Center se rozrůstá

Společnost IBM otevřela v Brně novou budovu svého IBM Integrated Delivery Center. IBM Integrated Delivery Center Brno, oficiálně otevřené v dubnu 2006, expanduje v důsledku silného růstu outsourcingu informačních technologií. Brněnské Integrated Delivery Center hraje v posledních dvou letech klíčovou roli v celosvětové síti IBM, neboť poskytuje rozsáhlé spektrum komplexních služeb strategického outsourcingu a vzdálené správy IT, sledování a údržby systémů a komplexní podpory uživatelů. Centrum poskytuje služby podpory v 18 jazycích včetně francouzštiny, němčiny, italštiny, angličtiny, španělštiny, češtiny, maďarštiny, polštiny, ruštiny a dalších. Outsourcing složitých IT prostředí umožňuje klientům zaměřit úsilí vlastních zaměstnanců a finanční zdroje na hlavní oblasti jejich podnikání, šetřit náklady a optimalizovat technologie k dosažení růstu. V centru pracuje více než 2 400 odborníků přibližně sedmdesáti různých národností.



 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.