facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 23. 2. 2007

HP v prvním čtvrtletí roku 2007

hp_busines_708.jpgSpolečnost HP oznámila hospodářské výsledky za fiskální čtvrtletí, které bylo ukončeno dne 31. ledna 2007. Čistý výnos dosáhl výše 25,1 miliard dolarů, což představuje nárůst o 11 % v porovnání se stejným obdobím loňského roku. Provozní zisk v souladu s účetními principy GAAP dosáhl výše 1,8 miliard dolarů při výnosu na akcii 0,55 dolaru, což představuje nárůst oproti 0,42 dolaru vykázaných ve stejném období loňského roku.

Provozní zisk v souladu s účetními principy non-GAAP dosáhl výše 2,2 miliard dolarů při výnosu na akcii 0,65 dolaru, což představuje nárůst oproti 0,48 dolaru vykázaných ve stejném období loňského roku. V daném čtvrtletí vzrostly tržby v Americe o 6 % (na 10,4 miliard dolarů), v Evropě, na Středním východě a v Africe o 14 % (na 10,7 miliard dolarů) a v pacifické Asii o 15 % (na 4 miliardy dolarů).

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.