facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 6. 2012

HP StoreOnce zálohuje rychlostí 100 TB/h

HP oznámilo uvedení nových řešení pro deduplikaci dat z rodiny produktů StoreOnce Backup, které organizacím umožňují lépe kontrolovat rizika při zpracování velkých objemů dat. Tyto nástroje dokážou zpracovat mnohem větší objem dat během podstatně kratší doby. Nová řešení přinášejí zálohovací výkon dosahující až 100 terabajtů (TB) za hodinu a obnovení dat rychlostí až 40 TB za hodinu v rámci jednoho systému.


Hlavní přínosy:

  • Kratší čas potřebný k obnovení dat a snížení požadavků na úložnou kapacitu i nákladů spojených s udržováním dostatečné šířky pásma prostřednictvím nástroje HP StoreOnce Catalyst. Toto řešení nabízí vysokou propustnost při zálohování a obnovení dat v kombinaci s rozšířenou verzí HP StoreOnce B6200 Backup.
     
  • Zvýšení produktivity při zpracovávání dat díky softwaru HP Data Protector 7, jenž využívá nástroj Autonomy Intelligent Data Operating Layer (IDOL) a poskytuje kontextové informace pro rychlejší zálohování i obnovu dat. Uživatelé tak mají možnost přesně chránit, vyhledávat a obnovit informace na základě významu, který obsahují.
     
  • Lepší efektivitu serverové konektivity a připojení datových úložišť prostřednictvím řešení HP Virtual Connect pro systémy 3PAR s technologií Flat SAN, jež propojuje servery přímo s úložišti v jednoduché vrstvě (single-tier) úložné sítě (SAN) a dochází tak k odstranění nutnosti nasazení komplexního vícevrstvového (multi-tier) SAN systému.
     
  • Vyšší spolehlivost a výkon síťové infrastruktury, který si poradí s dalším nárůstem datového provozu a nároků na ukládání dat; zároveň je propojen s komponentami konvergované infrastruktury HP prostřednictvím HP Automated Network Management 9.2. Toto softwarové řešení pomáhá organizacím přizpůsobit jejich IT infrastrukturu tak, aby si poradila se vzrůstajícím množstvím různorodých výpočetních požadavků díky využití unifikovaného nástroje pro správu sítě, který zajišťuje efektivní, automatizovaný a bezpečný provoz.


Tato řešení vycházejí z konvergované infrastruktury HP a umožňují organizacím přesunout zdroje z tradičních, příliš rozsáhlých a těžko upravovatelných technologických prostředí do moderní IT infrastruktury podporující inovace a strategický vývoj.

HP StoreOnce je řešením pro sjednocenou deduplikaci dat, což znamená, že data jsou deduplikována pouze jednou s použitím jedné technologie a poté přesunuta do jiného umístění bez dalšího zpracování. Obsahuje konzistentní a vysoce výkonnou architekturu, která prostupuje celým podnikovým prostředím, od aplikačních serverů v odloučených pracovištích až po centrální datová centra, a nabízí efektivnější a méně nákladné přístupy oproti předchozí generaci srovnatelných systémů.
 


Nový software HP StoreOnce Catalyst pro systémy HP StoreOnce Backup umožňuje deduplikovat data na aplikačních serverech nebo zálohovat servery před jejich migrací na centralizovaný systém HP StoreOnce Backup. Díky tomuto přístupu se zvyšuje flexibilita provozu a lze dále optimalizovat procesy zálohování, zefektivnit využití zdrojů, snížit síťové nároky a zvýšit celkovou rychlost zálohování.

Při správě deduplikace dat a jejich přesunu v rámci prostředí HP StoreOnce Catalyst mohou uživatelé využít software HP Data Protector 7, Symantec NetBackup nebo Symantec Backup Exec. Nezávislí dodavatelé softwaru (Independent software vendors, ISV) mají možnost dosáhnout stejného cíle díky vývojářskému kitu HP StoreOnce Catalyst, který je dostupný v rámci opensource licence.

Technologie HP Virtual Connect pro 3PAR s Flat SAN nabízí díky odstranění nutnosti používat specializované adaptéry, přepínače a odpovídající kabely pro připojení serverů a úložišť snížení souvisejících nákladů a možnost využít rychlejšího poskytování služeb. Nová HP Flat SAN architektura také dokáže připojit až 768 blade serverů k jedinému 3PAR poli bez použití dedikované SAN sítě.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.