facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 9. 2006

HP nabízí nejvýkonnější servery HP Integrity

HPrx637.jpg Společnost HP ohlásila rozšíření produktové řady serverů HP Integrity o nové, doposud nejvýkonnější modely, když disponují více jak dvakrát větším výkonem než předchozí generace. HP rovněž rozšířilo možnosti virtualizace HP Integrity serverů HP Virtual Server Environment o další operační systémy. Uživatelé HP Integrity serverů tak mohou pohodlně přidávat nebo ubírat virtualní servery v závislosti na jejich obchodních potřebách. Novými posilami jsou modely HP Integrity rx6600 a rx3600.

Dostupnost operačních systémů HP-UX 11i, Microsoft Windows, Linux a OpenVMS poskytuje ve třídě malých serverů vysokou flexibilitu a kapacitu. Servery používají novou čipovou sadu HP zx2, díky které jsou dvakrát úspornější než předchozí generace a snižují tak provozní náklady na elektrickou energii a náklady na chlazení až o polovinu. Zásluhou nových dvoujádrových procesorů Intel Itanium 2 "Montecito" se mimo jiné zdvojnásobil jejich výkon a kapacita.

 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.