facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 17. 6. 2005

Hlasová navigace pro mobily se systémem Symbian UIQ

Společnost ROUTE 66 Geographic Information Systems B.V. oznámila zahájení prodeje nového hlasového navigačního systému pro mobilní telefony se systémem Symbian UIQ. ROUTE 66 Mobile Evropa 2006 UIQ dokáže ve spojení se satelitním systémem pro určování polohy (GPS) rozšířit možnosti mobilního telefonu o kompletní hlasovou navigaci.

Program Mobile 2006 Evropa UIQ nabízí jednoduché ovládání a navigaci v češtině, precizní mapové podklady, zobrazení map v 3D perspektivě, výpočet optimální trasy do cíle, přesné hlasové a grafické pokyny před každou změnou směru jízdy, automatické přepočítání trasy při sjetí z optimální cesty a hlavně neomezené použití bez dalších poplatků. V devíti evropských zemích lze navíc využít možnosti stahování aktuálních dopravních informací. Jakmile program dostane informaci o případných dopravních komplikacích na trase (uzavírky, zácpy, nehody apod.), automaticky provede přepočet trasy mimo problematická místa. Tato služba funguje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a je poskytována zdarma, zákazníci hradí pouze přenos dat z internetu prostřednictvím GPRS dle tarifu svého operátora. Kompletní popis všech funkcí navigačního programu ROUTE 66 Mobile 2006 Evropa UIQ v češtině je k dispozici na stránkách http://www.euroatlas.cz.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.