facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 12. 9. 2006

Hitachi se více zaměřuje na mainframové storage systémy

hitachi_637.jpgSpolečnost Hitachi, Ltd. a její dceřiná firma Hitachi Data Systems ohlásily úspěšné dokončení testů kompatibility a interoperability storage systémů Hitachi podporujících řešení IBM Geographically Dispersed Parallel Sysplex (GDPS) ve verzích 3.2 a 3.3. Od května 2005, kdy Hitachi začala s testováním produktové interoperability s cílem potvrdit kompatibilitu storage systémů Hitachi s mainframy IBM zSeries, se zvyšuje spokojenost zákazníků i objem prodeje.

Testy interoperability se týkaly řešení Hitachi TagmaStore Universal Storage Platform, Hitachi TagmaStore Network Storage Controller, Hitachi SANRISE Universal Storage Platform a Hitachi SANRISE Network Storage Controller. Ve všech případech jde o storage produkty pro velké podniky prodávané po celém světě společnostmi Hitachi, Ltd., a Hitachi Data Systems. Jako výsledek úspěšného dokončení testů kompatibility a interoperability vydala společnost IBM Osvědčení o způsobilosti.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.