facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 1. 4. 2016

Hana Kvartová se stává ředitelkou SASu v ČR i na Slovensku

Hana Kvartová, SASČeská pobočka softwarové a poradenské firmy SAS má od dubna novou country manažerku. Stala se jí Hana Kvartová, do této doby ředitelka SAS Slovensko, která nyní povede obě pobočky. V čele slovenského SASu stojí Hana Kvartová již šest let, čtyři předchozí roky působila ve firmě v oddělení Business Consultingu pro oblast Customer Intelligence.



V souvislosti se sloučením dvou ředitelských postů v jeden nedojde k žádné redukci ani změnám odpovědnosti jednotlivých zaměstnanců. Nová ředitelka Hana Kvartová je přesvědčena, že společné vedení obou poboček prohloubí spolupráci jejich managementu. „U mnoha našich klientů již k propojení managementu slovenských a českých poboček došlo a od svých dodavatelů tak požadují výraznější flexibilitu a užší propojení aktivit na obou trzích“, vysvětluje H. Kvartová.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.