facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 16. 5. 2012

GTS rozšiřuje nabídku služeb

do dalších evropských zemí

Stále narůstající poptávka po ethernetových službách vedla skupinu GTS Central Europe (GTS) k nabídce jejího ethernetového produktu také mimo hlavní země působnosti skupiny GTS, kterými jsou Česká republika, Maďarsko, Polsko, Slovensko a Rumunsko. Prostřednictvím svých partnerů a dalších kontaktů v regionu střední a východní Evropy tak nyní GTS nabízí službu Ethernet Line rovněž v Bulharsku, Chorvatsku, Slovinsku, Srbsku, Ukrajině a v Turecku.



Na nových trzích se Ethernet dostává do hledáčku firem a doplňuje již existující portfolio služeb GTS zaměřených na přenos dat, jako jsou například SDH, DWDM a VPN. Nové ethernetové služby podporují point-to-point a point-to-multipoint řešení a zaručují zákazníkům jistotu vysokorychlostního připojení. Parametry jednotlivých služeb jsou kombinovány se standardy ethernetových služeb a uživatelům poskytují výhody v podobě jednoduchosti, flexibility a škálovatelnosti současně s vysokou úrovní spolehlivosti (SLA) na stejné úrovni jako ve všech ostatních zemích.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.