facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 12. 2011

GTS Czech je partnerem VMware pro cloud

Telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech (GTS) se stal v listopadu partnerem společnosti VMware, působící v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury. GTS získala v partnerském programu VMware Service Provider, který je součástí iniciativy vCloud, ohodnocení Professional. Dosažená úroveň potvrzuje vysoké znalosti odborníků GTS při implementaci virtualizačních řešení od VMware. Ty GTS využívá v rámci své služby GTS Virtual Hosting.



Služba s názvem GTS Virtual Hosting byla uvedena na trh v létě tohoto roku. Umožňuje firemním zákazníkům přesně a pružně vybírat, alokovat a přesouvat výpočetní zdroje podle toho, kdy a kde jsou právě potřeba. Představuje tak radikální změnu v pohledu na zavádění a nákup výpočetních a úložných zdrojů. Služba je založena na modelu infrastruktura jako služba (IaaS) a umožňuje tak organizacím outsourcovat zařízení i údržbu potřebné pro chod firmy – včetně úložišť, hardware a serverových a síťových komponent. Nabídka GTS Virtual Hosting přináší zákazníkům možnost koupit si výpočetní zdroje, které aktuálně potřebují, a jednoduše pak škálovat další požadavky. Vyvarují se tak využívání fixních a nepružných serverových jednotek. Služba GTS Virtual Hosting je k dispozici pro zákazníky napříč střední a východní Evropou.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.