facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 9. 8. 2005

GTS CE posiluje svoji pozici na středoevropském trhu

Společnost GTS Central Europe (GTS CE), jejíž součástí je i společnost GTS Novera, oznamuje, že její dceřiná společnost GTS Polska koupila 96,5procentní podíl ve firmě Energis Polska. Transakce podléhá schválení polského úřadu pro hospodářskou soutěž. Fúze GTS Polska s Energis Polska výrazně posílí pozici GTS CE jak na polském, tak na středoevropském trhu. Polsko je jedním z největších a nejrychleji rostoucích telekomunikačních trhů ve střední Evropě.

Očekávané kombinované zisky nové firmy by měly dosáhnout 95 milionů EUR. GTS CE očekává, že včetně Energis Polska dosáhne zisku zhruba 300 milionů EUR. Tato akvizice představuje významný krok v rozvoji jak GTS Polska, tak GTS CE. Fúze Energis a GTS Polska zvýší zákaznickou základnu firmy a dále rozšíří její produktové portfolio. Rovněž poskytne konkurenční výhodu, díky které bude možné zajistit vyšší kvalitu služeb místním, regionálním a mezinárodním klientům.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.