facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 14. 12. 2011

Grant na aplikace pro datové schránky

Telefónica Czech Republic, dodavatel Informačního systému datových schránek, vyhlásila grantové řízení zaměřené na tvorbu aplikací a programů pro využití datových schránek. O grant může pomocí jednoduché přihlášky zažádat jakákoliv fyzická či právnická osoba. Jedinou podmínkou je, aby navrhovaná aplikace souvisela s datovými schránkami. Mezi vybrané účastníky bude v grantovém programu rozděleno až 250 tisíc Kč. Aplikace a programy, u kterých grant plně pokryje náklady na jejich vytvoření, budou po svém dokončení k dispozici zdarma na webových stránkách www.vasedatovka.cz, kde jsou již nyní zveřejněny detaily akce i přihláška.



Do přihlášky do grantového programu je třeba popsat plánovanou aplikaci či program, harmonogram přípravy a cenu aplikace. Všechny přihlášky pak prostuduje odborná komise. Ta vybere návrhy, které mají být realizovány, a rozdělí mezi ně až 250 000 Kč. Vítězové grantového řízení pak ve lhůtě, kterou stanovili harmonogramem, aplikaci vytvoří. Aplikace a programy, u kterých grant plně pokryje náklady na jejich vytvoření, si následně budou moci všichni uživatelé datových schránek zdarma stáhnout na webových stránkách www.vasedatovka.cz, kde jsou již nyní zveřejněny všechny informace o této akci.

 

Termín pro podání přihlášek je stanoven předběžně na konce ledna 2012 a bude upraven podle zájmu vývojářů. Případná změna tohoto termínu by pak byla včas ohlášena na webových stránkách www.vasedatovka.cz minimálně s dvoutýdenním předstihem.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.