facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 30. 3. 2006

Grafická karta ASUS řady EN7900

EN7900GTX_613.jpgSpolečnost ASUSTeK Computer představila sérii grafických karet EN7900, která obsahuje modely EN7900GT, EN7900GT Top a EN7900GTX. Všechny jsou připraveny pro Windows Vista a používají nejnovější generaci grafických procesorů GeForce7900 s nejrychlejší DDR3 pamětí, schopnou pracovat u nejvyššího modelu až na frekvenci 1,6 GHz, přičemž je stále zachována možnost přetaktování pro dosažení vyššího výkonu.

ASUS vybavil sérii EN7900 zdokonalenou teplovodivou trubicí, tzv. heatpipe, kryty pamětí a také nejnovějšími verzemi inovací ASUS, jako jsou Splendid, Gameface Messenger, Game LiveShow, Game Reply, Video SecurityOnline atd., pro plné využití výhod výkonu série EN7900GT. Karta je navíc dodávána spolu s plnou verzí hry King Kong podle filmu Petera Jacksona, aby si zákazníci mohli novou kartu hned náležitě užít. EN7900GT TOP podporuje také výstup pro televize s vysokým rozlišením (HDTV), dosud nejrychlejší vyhlazování obrazu pro realistické zobrazení a Microsoft DirectX9.0 Shader model 3.0 pro náročné speciální efekty.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).