facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 4. 10. 2012

GFI Software získal společnost VizualMobile

Společnost GFI Software ohlásila strategickou akvizici britské společnosti VizualMobile, dodavatele cloudového, multiplatformního řešení pro správu mobilních zařízení. Technologie, která v současné době podporuje zařízení postavená na platformě Android, iOS a Blackberry, bude nadále rozvíjena společností GFI a integrována do jejích dvou hlavních produktových platforem, GFI MAX RemoteManagement pro poskytovatele řízených služeb (MSP) a GFI Cloud, webové platformy pro IT administrátory ze segmentu malých a středních firem (SMB). Očekává se, že nová technologie bude dostupná na platformě GFI MAX do konce letošního roku a na platformě GFI Cloud v roce 2013.



S trendem rostoucí podnikové mobility potřebují poskytovatelé řízených služeb nástroje, kterými by vedle serverů, pracovních stanic a laptotů dokázali monitorovat a spravovat také mobilní zařízení. Součástí řešení GFI by pak měly být následující funkce:

  • Vzdálené uzamčení či vymazání mobilního zařízení
  • Určování polohy a „geofencing“ (upozorňování na opuštění definované lokality)
  • Informace o využívání služeb volání, SMS a datových služeb (včetně historie surfování na webu) v daném zařízení
  • Seznam aplikací a možnost instalace na dálku
  • Správa profilů, podnikové politiky a Wi-Fi připojení na zařízeních iOS, Android a Blackberry

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.