facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 25. 6. 2020 - Zdeněk Gric

GFI Software vyhlásila nejlepší partnery za rok 2019

Společnost GFI Software, dodavatel řešení bezpečnosti v podnikových sítích, ocenila na svém každoročním setkání nejlepší partnery za rok 2019 na českém a slovenském trhu. Součástí vyhlášení byl odborný program pro partnery zaměřený na aktuální novinky v řešeních GFI Software, Kerio a Exinda.



GFI Software vyhlásila nejlepší prodejce za rok 2019 v těchto kategoriích:

GFI Unlimited Partner (Nejlepší partner GFI Unlimited) – TORAS Marketing s.r.o.

GFI Most Active Partner (Nejaktivnější partner) – Cheops s.r.o.

GFI The Best Exinda Partner – KSP Computer & Services, s.r.o. 

Partner of the Year (Partner roku 2019) – Amenit s.r.o.

Z průzkumu provedeného mezi všemi přítomnými IT prodejci vyplynulo, že většina z nich v posledních měsících pocítila vliv koronavirové krize. Zatímco 39 % respondentů uvedlo, že zažili pokles, pro 16 % byla karanténa naopak příležitostí k vyššímu růstu. 45 % partnerů uvedlo, že jejich byznys události posledních měsíců co do objemu zakázek nijak neovlivnily.

„Chtěla bych poděkovat našim českým a slovenským partnerům za další úspěšný rok, který jsme díky nim v tomto regionu prožili” řekla Lenka Kunecová, obchodní manažerka partnerského prodeje v GFI Software. „V letošním roce stojí před námi stojí ještě větší bezpečnostní výzvy v souvislosti s poptávkou organizací po řešeních, které jim umožní vyrovnat se se změnami po globální pandemii nemoci COVID-19. Ještě v letošním roce připravujeme uvedení několika nových produktů i promoakcí, které by měly našim prodejcům pomoci splnit aktuální potřeby jejich zákazníků.”


 
  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.