facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 10. 10. 2012

Genesys jmenoval viceprezidenta prodeje

Martin Veselka nastoupil ve společnosti Genesys na pozici viceprezidenta prodeje pro region středovýchodní Evropy a Blízkého východu (CEEME). Do jeho kompetence nyní spadají veškeré obchodní aktivity v tomto regionu. Na vrcholovou manažerskou pozici přichází Martin Veselka ze společnosti Nuance, v níž působil tři roky na pozici regionálního obchodního manažera. Martin Veselka paří mezi přední odborníky na technologie call center. Stál u budování moderních zákaznických center zejména tuzemských bank a telekomunikačních operátorů. Podílel se například na projektech pro T-Mobile, Eurotel, Český Telecom, ČSOB, Českou spořitelnu, ŠkoFIN a další významné společnosti. Martin je absolventem oboru systémového inženýrství na ČVUT Praha. Je ženatý a mezi jeho koníčky patří rodina, cestování a golf.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.