facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 14. 11. 2016

G2 server rozšiřuje svůj tým

G2, Pavel Kučera a Petr ŠvábTým společnosti G2 server, která se na našem trhu zaměřuje na poskytování cloudových služeb, rozšířili počátkem listopadu hned tři lidé. Novým ředitelem pro presales se stal Petr Šváb. Bude se starat o návrhy a architekturu řešení pro jednotlivé zákazníky. Přináší si zkušenosti ze společnosti Veeam, kde působil více než 5 let jako Senior Systems Engineer a má bohaté zkušenosti architekturou a nasazením řešení zálohování a vysoké dostupnosti.



Novým členem týmu je také Pavel Kučera, který se bude starat o partnerskou síť a pečovat o komunikaci s partnery. Předtím pracoval v Arrow, kde měl jako Business Development Manager na starosti distribuci značek Vmware a Veeam na českém a slovenském trhu.

Posledním nováčkem je Petra Beranová, která přichází z DCD Publishing, a v G2 server bude jako Office Manager zodpovědná za eventové a marketingové aktivity.

Foto: Pavel Kučera (vlevo) a Petr Šváb


 
  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.