facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 2. 6. 2010

Fujitsu přeskočila Accenture

Společnost Fujitsu loni v žebříčku největších světových poskytovatelů IT služeb podle studie společnosti Gartner „Analýza trhu: žebříček IT služeb ve světě v roce 2009“ poskočila na třetí místo, na kterém vystřídala firmu Accenture. V loňském roce klesl podle CIO magazine celosvětový trh IT služeb o zhruba 5 %, nejvíc ztratily společnosti Accenture a HP, naopak Fujitsu se pokles téměř nedotkl. Firma Fujitsu je jednou z největších světových společností v oblasti IT technologií. Na českém trhu působí prostřednictvím Fujitsu Technology Solutions, která je nástupcem joint-venture Fujitsu-Siemens Computers a vznikla na jaře roku 2009 odkoupením podílu firmy Siemens koncernem Fujitsu.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.