facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 10. 5. 2006

Fototiskárna, skener a kopírka Epson Stylus Photo RX640

Epson_RX640_619.jpgNovinka společnosti Epson se vyznačuje komplexní škálou funkcí, takže dokáže plně uspokojit požadavky kladené na moderní domácí fotolaboratoř. Snímky lzei před tiskem prohlédnout v náhledu a to i bez zapnutého počítače. Model je vybaven 2,5palcovým LCD displejem s technologií Epson PhotoFine pro detailní náhledy snímků. Kvalitu tisku zajišťuje šest barev inkoustů, který je nanášen v kapkách o velikosti 1,5 pl. Tiskárna může automaticky tisknout několik snímků na větší formát papíru, problém jí nedělá ani přímý potisk CD a DVD disků.

Integrovaná technologie Epson PhotoEnhance dokáže v případě potřeby automaticky optimalizovat kvalitu portrétních či krajinných snímků. Čidlo integrovaného skeneru disponuje dostatečným výkonem pro digitalizaci fyzických snímků a integrovanou průsvitovou jednotkou s rozlišením 3200 x 6400 dpi. Technologie Epson Easy Fix umožňuje oživení zašlých snímků a negativů, stejně tak jako odstranění prachu nebo škrábanců ze starých snímku a negativů.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.